Locuitorii Sectorului 1, bucuroși că primesc drapelul național

Postat in Mai 4, 2012 de UNPR. De 1 Mai, zeci de membri și simpatizanți ai organizației UNPR Sector 1 au dăruit locuitorilor mai mari și mai mici din Sectorul 1 mii de drapele, stegulețe și baloane cu tricolorul, simbolul nostru național.

Bucureștenii au primit cu multă căldură și cu bucurie această inițiativă a președintelui UNPR Sector 1, Liviu GONCEA. Cele mai cerute daruri au fost baloanele, cei mici fiind extrem de fericiți când le primeau, dar și drapelele. Oamenii se bucurau că Organizația UNPR Sector 1 a decis să le dăruiască de 1 Mai chiar drapelul țării lor, pentru că, spun ei, ”steagul național nu se găsește de cumpărat la magazine”. Cei mai mulți bucureșteni care au ieșit la plimbare prin oraș de 1 Mai au primit cu bucurie stegulețele oferite de tineri îmbrăcați în roșu, iar unii chiar insistau să primească aceste mici simboluri naționale. Având în vedere succesul acestei decizii, UNPR a decis ca pe 9 mai 2012, de Ziua Europei, să continue să împartă drapele, stegulețe și baloane care poartă tricolorul.

 

This entry was posted in Stiri si comunicate. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>