Proiecte

Fondul Solidaritatea

Presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, domnul Gabriel Oprea, a deschis luni, 10 mai 2010, in numele UNPR, Fondul “SOLIDARITATEA”, la Banca Romana pentru Dezvoltare.

Presedintele executiv Gabriel Oprea si presedintele Marian Sarbu au donat, in aceasta dimineata, Fondului “SOLIDARITATEA”, din veniturile personale, cate 8000 lei si vor continua sa faca lunar donatii in contul Fondului.

In aceasta perioada de criza financiara este necesar sa fim solidari, sa fim romani pentru romani. Invitam politicienii, parlamentarii, agentii economici si pe toti cei care doresc sa contribuie, sa faca donatii in contul

Fondului “SOLIDARITATEA” deschis de UNPR: RO 54BRDE 441SV06738124410.

Saptamanal, sumele depuse in cont vor fi directionate catre Trezoreria Statului, toate donatiile fiind date publicitatii.

Descarca formular donatie

 

Mutarea Garii de Nord: un proiect important pentru locuitorii Sectorului 1

Candidatul UNPR la functia de primar al Sectorului 1, Liviu Goncea, a propus inca din anul 2012 un proiect de anvergura, cu beneficii de proportii pentru Bucuresti, dar mai ales pentru locuitorii Sectorului 1.

Mutarea Garii de Nord este o necesitate si acest proiect va prinde viata, chiar daca nu intr-un viitor imediat. Printre beneficiile lui se regasesc: eliberarea a 400 de hectare de teren aflat in mijlocul Capitalei si redarea lor catre cetateni. Construirea a cel putin 40.000 de locuinte, gradinite, scoli, licee si spatii comerciale. Totodata, Sectorul 1 se va imbogati cu aproximativ 100 de hectare de spatiu verde, absolut necesar unei vieti civilizate.

Aici vedeti un film despre acest proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>