Stiri si comunicate

Ajutor pentru bucureştenii afectaţi de caniculă

Tinerii membri ai UNPR Sector 1 au decis să ofere un loc de repaus şi răcorire locuitorilor afectaţi de caniculă. Ei au montat corturi în mai multe locuri din Sector, iar aici le ofereau ajutor celor care aveau nevoie de un loc pe scaun şi apă rece. Oamenii au fost foarte încântaţi şi i-au felicitat pe tineri pentru iniţiativa lor.

Locuitorii Sectorului 1, bucuroși că primesc drapelul național

Postat in Mai 4, 2012 de UNPR.  De 1 Mai, zeci de membri și simpatizanți ai organizației UNPR Sector 1 au dăruit locuitorilor mai mari și mai mici din Sectorul 1 mii de drapele, stegulețe și baloane cu tricolorul, simbolul nostru național.

Vă așteptăm la ultimul turneu de calificare la Cupa UNPR Sector 1

Postat in Aprilie 11, 2012 de UNPR. Turneul de calificare pentru Cupa UNPR Sector1, de sâmbăta trecută a scos în față alte patru echipe din Colegiul 2.

UNPR Sector 1 oferă locuitorilor narcise în ziua de Paști

Postat in Aprilie 13, 2012 de UNPR. Mulți dintre noi merg să își amintească de Înviere la rude sau în alte zone din țară. Pe cei care nu pleacă din oraș UNPR Sector 1 îi anunță că în prima zi de Paști ar putea întâlni prin cartierul lor tineri ai organizației noastre care le vor oferi câte un buchet de flori de primăvară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>